Permakultur & skovhaver

SONY DSCPermakultur handler om hvordan vi kan indrette en bæredygtig livsstil. Der laves omhyggelige designs, hvor naturens økosystemer bruges som model for, hvordan vi indretter menneskers levesteder. Permakulturens etik er at drage omsorg for kloden, omsorg for menneskene, samt at skabe en retfærdig fordeling af ressourcerne.

Skovhaven er et permakulturelt dyrkningssystem, hvor nødde- og frugttræer, bærbuske og flerårige grønsager og bunddækkeplanter dyrkes i blandingskultur. Skovhaver er højproduktive, kulstoflagrende, opbygger jordens frugtbarhed og er modstandsdygtige over for sygdomme, skadedyr og tørke. Lev Bæredygtigt er ved at etablere en Skovhave og arbejder også med andre former for skovlandbrug.

 

 

 

2 Responses to Permakultur & skovhaver

 1. Stine Haxbæl skriver:

  Hej. Jeg er rigtig glad for jerrs blad. Men kan i anbefale mig nogle boger eller internet sidder hvor jeg kan læse mere om Permakultur?
  Mvh
  Stine Haxbøl

 2. Elias skriver:

  Hej,

  Det her er til en skoleopgave.
  Jeg ville lige høre hvad, der er dårligt ved det konventionelle landbrug? og er permakulutr løsningen? og hvis det er løsningen, kan det så lade sig gøre i Danmark?

  Vh Elias

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *