Tidsskrift om Permakultur

Tidsskriftet bringer artikler om konkrete helhedsløsninger på de miljø- og klimaproblemer det moderne samfund er ved at drukne i. Permakultur er omsorg for jorden, omsorg for mennesker og lige fordeling. Permakultur vokser i hele verden, også i Danmark. Find ud af hvordan og hvorfor …

Tidsskrift om Permakultur bringer artikler om skovhaver, skovlandbrug, biokul i dyrkning, akvakultur, permakultur byggeri, alternativ økonomi … og mange flere konkrete liv og løsninger der modvirker klimaforandringerne.

Foreningen
Vi samarbejder med foreningen Permakultur Danmark, og det betyder, at du som medlem af foreningen løbende modtager Tidsskrift om Permakultur. Vi anbefaler alle, som vil bidrage til at fremme permakultur, at melde sig ind i foreningen.

Læs om foreningen og melde dig ind

Abonnement
Hvis du, af den ene eller den anden grund, ikke ønsker at blive medlem af foreningen, kan du godt abonnere på tidsskriftet uden medlemsskab. Bestil abonnement uden medlemsskab.

Tilbud for nye medlemmer/abonnenter – sæt af de tidligere numre af Permakultur

Mange køber sæt og det skyldes, at det er den største danske samlede litteratur om permakultur og den høje kvalitet i artiklerne, der gang på gang bringer helt ny viden om permakultur løsninger til Danmark og samler en Nordisk permakultur bevægelse. Du modtager alle tidligere numre på lager frem til og med 2018 i alt 13 stk.(nr. 1-6 er desværre udsolgt) til en reduceret pris på 460 kr incl. forsendelse (normalpris 510 kr inkl. forsendelse).

Du kan tilvælge pakken med tidligere numre, når du bestiller via linkene ovenfor.

Permakultur udkommer forår og efterår.
Laves primært med ulønnet arbejde

7 tanker om “Tidsskrift om Permakultur”

 1. Hej i to fine

  Forslag til artikler, det være så rart med noget listeagtigt over hvad for afgrøder der er flerårige og som kan dyrkes i vort klima, PH, foretrukne voksemedie, spire temp. voksetid, copagnion planting, guilding etc. Så man lige som hurtigt kan få noget overblik.

  Go dag t jer

 2. Kære Lev Bæredygtigt

  Jeg vil gerne melde mig ind i foreningen og samtidig bestille de tidligere udgaver af Permakultur.
  Desværre virker linket der skulle lede mig til indmelding i foreningen ikke, så jeg vil derfor høre hvordan jeg så skal gøre?

  Jeg glæder mig til at høre fra jer!

  Med venlig hilsen
  Solsikke Lausten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *