Bestil Permakultur Tidsskriftet

Tidsskrift om Permaultur bringer artikler om skovhaver, skovlandbrug, biokul i dyrkning, akvakultur, permakultur byggeri, alternativ økonomi … og mange flere konkrete liv og løsninger der modvirker klimaforandringerne.

Vil du indmeldes i foreningen Permakultur Danmark eller blot være abonnent på Tidsskrift om Permakultur?

Som medlem modtager du Tidsskrift om Permakultur 2 gange årligt i papirform og 3 nyhedsbrev pr. mail. Du får rabat til arrangementer og mulighed for at deltage i og støtte foreningen. Alternativt kan du vælge blot at tegne abonnement og hermed modtage Tidsskrift om Permakultur 2 gange årligt.

Individuelt medlemsskab for 2017 - 240 krHusstandsmedlemsskab for 2017 - 350 krKun de 2 årlige tidsskrifter fra 2017 og frem 140 kr pr. år

Tilbud for nye medlemmer/abonnenter - sæt af de tidligere numre af Permakultur

Mange køber sæt og det skyldes, at det er den største danske samlede litteratur om permakultur og den høje kvalitet i artiklerne, der bringer meget ny viden om permakultur løsninger til Danmark og samler en Nordisk permakultur bevægelse. Du modtager alle tidligere numre på lager frem til og med 2016 i alt 13 stk.(nr. 1, 3 og 5 er desværre udsolgt) til en reduceret pris på 460 kr incl. forsendelse (normalpris 520kr).

Vælg en af de 2 nedenstående mulighederJa tak, send mig også 13 tidligere numre (460 kr)Nej, jeg ønsker kun de nye numre

 

Tak for din bestilling

Bestilling er med til at sikre forsat udgivelse af Permakultur der primært laves med ulønnet arbejde. Du vil modtage tidsskriftet og en opkrævning i løbet af kort tid.