Bestil Permakultur Tidsskriftet

Tidsskrift om Permakultur bringer artikler om skovhaver, skovlandbrug, biokul i dyrkning, akvakultur, permakultur byggeri, alternativ økonomi … og mange flere konkrete liv og løsninger der modvirker klimaforandringerne.

Foreningen
Vi samarbejder med foreningen Permakultur Danmark, og det betyder, at du som medlem af foreningen løbende modtager Tidsskrift om Permakultur. Vi anbefaler alle, som vil bidrage til at fremme permakultur, at melde sig ind i foreningen.

Læs om foreningen og melde dig ind

Abonnement
Hvis du, af den ene eller den anden grund, ikke ønsker at blive medlem af foreningen, kan du godt abonnere på tidsskriftet uden medlemsskab. Bestil abonnement uden medlemsskab.

Tilbud for nye medlemmer/abonnenter – sæt af de tidligere numre af Permakultur

Mange køber sæt og det skyldes, at det er den største danske samlede litteratur om permakultur og den høje kvalitet i artiklerne, der gang på gang bringer helt ny viden om permakultur løsninger til Danmark og samler en Nordisk permakultur bevægelse. Du modtager alle tidligere numre på lager frem til og med 2017 i alt 13 stk.(nr. 1-5 er desværre udsolgt) til en reduceret pris på 460 kr incl. forsendelse (normalpris 510kr).

Du kan tilvælge pakken med tidligere numre, når du bestiller via linkene ovenfor.