Bestil abonnement

Som abonnent modtager du Tidsskrift om Permakultur 2 gange årligt for 140 kr pr. år (begge årets numre er med, uanset hvornår du tilmelder dig).

(Denne side gælder abonnement uden medlemsskab. Hvis du ønsker fuldt medlemsskab, skal du klikke her.)

Tilbud for nye abonnenter - sæt af de tidligere numre af Permakultur

Mange køber sæt og det skyldes, at det er den største danske samlede litteratur om permakultur og den høje kvalitet i artiklerne, der bringer meget ny viden om permakultur løsninger til Danmark og samler en Nordisk permakultur bevægelse. Du modtager alle tidligere numre på lager frem til og med 2017 i alt 13 stk.(nr. 1-5 er desværre udsolgt) til en reduceret pris på 460 kr incl. forsendelse (normalpris 510kr).

Vælg en af de 2 nedenstående mulighederJa tak, send mig også 13 tidligere numre (460 kr)Nej, jeg ønsker kun de nye numre

 

Ja, jeg ønsker at tegne abonnement

Tak for din bestilling

Bestilling er med til at sikre forsat udgivelse af Permakultur der primært laves med ulønnet arbejde. Du vil modtage tidsskriftet og en opkrævning i løbet af kort tid.

 

PERSONDATA

For at du kan modtage Tidsskrift om Permakultur eller købe bøger, har vi brug for følgende oplysninger:


o Navn
o Adresse
o E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere tidsskriftet og bøger dig. Personoplysningerne registreres i vores mailboks og skrives ind i et eksel ark som opbevares på vores computer i fem år efter udmeldelse iht. bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven. Adressene videregives til trykkeriet og PostNord, så de kan sende det ud. Vi videre giver dem ikke til andre abonnenter mv. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi gemmer ikke selv dine kortoplysninger, men formidler dem direkte videre til PBS/DIBS, som sørger for at det aftalte beløb kan trækkes fra din konto. Vi har på intet tidspunkt mulighed for, at læse dine kortoplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail.